Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
En iyi mısır patlatma yöntemi için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- Tencere Seçimi: Derin ve geniş bir tencere kullanmak, mısırların tencere dışına taşmasını önler 13.
- Yağ Kullanımı: Sıvı yağ, daha dengeli bir pişirme sağlar ve tereyağı da tercih edilebilir 12.
- Mısırların Hazırlanması: Tencereye mısır tanelerini ekleyip karıştırarak yağla kaplanmalarını sağlayın 12.
- Pişirme: Tencerenin kapağını kapatıp orta ateşte mısırları pişirin. Patlama sesi azaldığında tencereyi ocaktan alın 12.
- Servis: Patlamış mısırları büyük bir kaseye alıp tuz ve dilediğiniz baharatlarla lezzetlendirin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: