Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Elma reçelinin kaç dakika kaynatılması gerektiği, kullanılan tarife göre değişiklik gösterebilir:
- Nefisyemektarifleri.com sitesindeki tarife göre 1. Reçel, istenilen kıvamı alana kadar kaynatılmalıdır 1. Kıvamın tutup tutmadığını kontrol etmek için, karışımı bir kaseye koyup soğutmak yeterlidir 1.
- Yemek.com sitesindeki tarife göre 2. Reçel kıvam alınca ocaktan alınmalıdır 2.
- Lezzet.com sitesindeki tarife göre 3. Reçel, kısık ateşte 30 dakika pişirilmelidir 3.
- Diyetkolik.com sitesindeki tarife göre 4. Elmalar yumuşayana kadar kaynatmaya devam edilmelidir 4.
- Gzt.com sitesindeki tarife göre 5. Reçel koyulaşıp elmalar şeffaflaşmaya başlayıncaya kadar pişirilmelidir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: