Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Eli böğründe eti pişirmek için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- Malzemelerin hazırlanması 12. 500 gram kuzu kuşbaşı, 6 adet köy biberi, 8 adet cherry domates, 1 kase arpacık soğan, 1 avuç sarımsak, 2 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber, 1 çay kaşığı kekik, 1 çay kaşığı pul biber, 5 yemek kaşığı zeytinyağı ve yarım çay bardağı su gereklidir 1.
- Kuşbaşı etlerin marine edilmesi 1. Zeytinyağı, tuz ve baharatlarla harmanlanan kuşbaşı etler en az 1 saat buzdolabında dinlendirilir 1.
- Malzemelerin tepsiye yerleştirilmesi 12. Domatesler ikiye bölünür, biberler büyük parçalar halinde doğranır 1. Soğan ve sarımsağın kabukları soyulur 1. Fırın kabına etler yerleştirilir ve üzerine domatesler dizilir 1. Ardından biberler, arpacık soğanlar ve sarımsaklar eklenir 1.
- Pişirme 1. Üzerine tuz ilave edilir, zeytinyağı gezdirilir ve su eklenir 1. 200 derece fırında yaklaşık 40 dakika, üzeri kızarana kadar pişirilir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: