Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ekmek kızartırken ayar seçimi, ekmek türüne göre yapılmalıdır:
- Beyaz ekmek: Orta dereceli bir ayar (3-4) genellikle yeterlidir 23.
- Tam buğday ekmeği: Biraz daha yüksek bir ayar (4-5) tercih edilebilir 23.
- Çavdar ekmeği: Yüksek bir ayar (5-6) kullanılmalıdır 23.
- Baget ve Fransız ekmeği: Yüksek ayarlar (6-7) idealdir 23.
Ek ayar önerileri:
- Kuru, ince veya bayatlamış ekmekler: Daha düşük bir ayar seçilmelidir 1.
- Meyveli ekmekler: Daha düşük bir ayar seçilmelidir 1.
- Daha fazla şeker içeren ekmekler: Daha düşük bir ayar seçilmelidir 1.
Ayar seçimi, cihazın kullanma kılavuzundan da öğrenilebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: