Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Dürümün içine konulabilecek bazı baharatlar şunlardır:
- Karabiber 4. Etin lezzetini zenginleştirir 4.
- Kırmızı toz biber 4. Tatlı veya acı versiyonlarıyla kullanılabilir 4.
- Kimyon 4. Et yemeklerinde sıkça kullanılan bir baharattır 4.
- Pul biber 4. Dürümün acılığını artırmak için tercih edilir 4.
- Sarımsak tozu 4. Tavuk etine derin bir lezzet katar 4.
- Kekik 4. Tavuk etine hoş bir aroma verir 4.
- Nane 4. Taze veya kuru olarak kullanıldığında ferahlatıcı bir etki yapar 4.
Baharatların kullanımı, dürümün tarifine ve kişisel tercihlere göre değişebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: