• Buradasın

    Dr Oetker Milkshake 24 gr nasıl hazırlanır?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    A smiling person in a Turkish kitchen vigorously shaking a sealed glass jar filled with creamy chocolate milkshake, with a small Dr. Oetker milkshake packet and a carton of cold milk on the counter beside them.
    Dr. Oetker Milkshake 24 gr'ın nasıl hazırlanacağına dair bilgi bulunamadı. Ancak, Dr. Oetker milkshake'in genel hazırlama yöntemi şu şekildedir:
    1. Bir shaker veya kapaklı temiz bir kavanoza buzdolabında soğutulmuş 200 ml (1 su bardağı) süt koyun 4.
    2. Üzerine milkshake poşetini boşaltın 4.
    3. En az bir dakika kuvvetli bir şekilde çalkalayın 4.
    4. Bekletmeden tüketin 4.
    Ayrıca, Dr. Oetker'in çilekli milkshake yapımı için şu malzemeler ve yöntem kullanılabilir 1:
    • Malzemeler: 1 paket Dr. Oetker çilek aromalı jel, 5 çay bardağı su, 2 poşet Dr. Oetker çilekli milkshake, 2 su bardağı buzdolabında soğutulmuş süt 1.
    • Hazırlama:
      1. 2,5 çay bardağı suyu kaynatın ve bir kaba alın 1.
      2. Üzerine jel poşetini boşaltın ve eriyinceye kadar karıştırın 1.
      3. Eridikten sonra kalan 2,5 çay bardağı soğuk suyu ilave edin ve bir süre daha karıştırın 1.
      4. Kupları kenarlı bir tepsiye eğik olarak oturtun 1.
      5. Hazırladığınız jeli, kupların yarısı dolacak şekilde paylaştırın 1.
      6. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın ve jeller donuncaya kadar yaklaşık 1-2 saat bekletin 1.
      7. Süre sonunda soğuk sütü shaker'a veya kapaklı temiz bir kavanoza koyup üzerine milkshake poşetlerini boşaltın ve en az bir dakika kuvvetli bir şekilde çalkalayın 1.
      8. Jelli kupları servis tepsisine sıralayın ve üzerlerine milkshake'i paylaştırın 1.
      9. Bekletmeden servis yapın 1.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    1 paket Dr. Oetker kaç porsiyon?

    1 paket Dr. Oetker puding, genellikle 4 porsiyon tatlı için yeterlidir. Küçük porsiyonlar: 5 veya 6 kişiye kadar çıkabilir. Büyük porsiyonlar: 3 kişiye kadar düşebilir.
    A tall glass of creamy milkshake with a frothy top, placed on a rustic wooden table next to a carton of fresh milk labeled with a simple red cap, evoking a cozy Turkish kitchen.

    Milkshake için hangi süt kullanılır?

    Milkshake yapımında tam yağlı süt kullanılması önerilir. Sütün soğuk olması da dikkat edilmesi gereken noktalardan biridir.
    A tall glass of creamy chocolate milkshake with a frothy top, placed on a wooden table next to a small bowl of fresh strawberries, evoking a cozy Turkish café setting.

    Dr. Oetker milkshake besin değerleri nelerdir?

    Dr. Oetker çikolatalı milkshake'in bazı besin değerleri: Enerji: 1718 kj / 407 kcal. Yağ: 7,5 g. Doymuş yağ: 6,7 g. Karbonhidrat: 78 g. Şeker: 68 g. Protein: 3,4 g. Tuz: 1,1 g. 100 gram için besin değerleri: Karbonhidrat: 13 g. Protein: 3,3 g. Yağ: 4 g. Çilekli milkshake'in bazı besin değerleri: Enerji: 402 kj / 96 kcal. Yağ: 3,60 g. Karbonhidrat: 12,90 g. Protein: 2,95 g.

    Dr. Oetker milkshake caramel macchiato nasıl yapılır?

    Dr. Oetker milkshake caramel macchiato yapmak için gerekli malzemeler: 1 poşet Dr. Oetker krem şanti; 1,5 çay bardağı buzdolabında soğutulmuş süt; 4 poşet Dr. Oetker milkshake caramel macchiato; 4 su bardağı buzdolabında soğutulmuş süt; 1 tatlı kaşığı Dr. Oetker kakao. Hazırlanışı: 1. Soğuk süt ve krem şantiyi bir çırpma kabına alın ve mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3-4 dakika çırpın. 2. Bir su bardağı soğuk sütü shaker veya bir kavanoza alın, üzerine bir poşet milkshake ilave edin, kapağını kapatın ve 1 dakika boyunca kuvvetli bir şekilde çalkalayın. 3. Hazırladığınız krem şantiden üzerlerine koyun, kakao serpin ve servis yapın. İsteğe bağlı olarak içecekler rendelenmiş çikolata, Hindistan cevizi rendesi gibi malzemelerle süslenebilir.