Buradasın
Döküm tava ilk kullanımda et pişirilir mi?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
İlk kullanım adımları:
- Tavayı sıcak su ve yumuşak bir fırça ile yıkayın, deterjan kullanmaktan kaçının 12.
- İyice kuruladıktan sonra tavanın tüm yüzeyini ince bir tabaka yağ ile kaplayın (bitkisel yağ veya eritilmiş dana yağı kullanabilirsiniz) 12.
- Yağlanmış tavayı önceden ısıtılmış 200 derece fırına yerleştirerek yaklaşık bir saat boyunca ısıtın 1.
- En son, tavanızı fırından çıkarıp tamamen soğumasını bekleyin 1.
Bu işlemleri tamamladıktan sonra, döküm tavanız ilk kullanıma hazır hale gelecek ve et pişirmek için uygun olacaktır.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: