Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Diyette tavuklu olarak aşağıdaki salatalar tüketilebilir:
- Tavuklu Yeşil Salata: Haşlanmış tavuk göğsü, marul, roka, tere, domates, salatalık ve havuç ile hazırlanır 1. Zeytinyağı, tuz ve karabiber eklenerek karıştırılır 1.
- Tavuklu Nohut Salatası: Haşlanmış tavuk butu, haşlanmış nohut, yeşil ve kırmızı biber, kuru soğan, limon suyu, zeytinyağı, tuz ve karabiber ile yapılır 1.
- Tavuklu Akdeniz Salatası: Izgara tavuk göğsü, cherry domates, salatalık, zeytin, feta peyniri, taze nane ve maydanoz ile hazırlanır 3. Zeytinyağı, limon suyu, tuz ve karabiber eklenerek tatlandırılır 3.
- Tavuklu Sezar Salata: Izgara tavuk dilimleri, marul, parmesan peyniri ve tam buğdaylı krutonlar ile yapılır 4. Az yağlı Sezar sosu ile servis edilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: