• Buradasın

    Divan sucuk nerenin malı?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    A rustic wooden table in a sunlit Turkish kitchen holds a coiled **Divan sucuk** from Kayseri, its dark red spices glistening, with fresh bread and a small bowl of olives beside it.
    Divan sucuk, Türkiye malıdır.
    Divan Pastırma ve Sucuk, 1952 yılında H. Mehmet Sözduyar tarafından Kayseri'de kurulmuştur 12. Şirket, geleneksel üretim yöntemlerini modern teknolojilerle birleştirerek pastırma, sucuk ve mantı gibi ürünler üretmektedir 12.
    Adres: Cumhuriyet Mah. Mevlevi Cad. No: 23/C Melikgazi / Kayseri 14.
    Telefon: +90 352 222 69 62 veya +90 546 546 96 38 14.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:

    Konuyla ilgili materyaller

    Türkiye'nin en iyi sucuk nerenin?

    Türkiye'nin en iyi sucuğu konusunda kesin bir yanıt vermek zor olsa da, aşağıdaki markalar genellikle en iyiler arasında gösterilir: 1. Cumhuriyet Sucukları: 1920'li yıllarda Afyon'da kurulan ve günümüzde Ahmet ve Ömer kardeşler tarafından üretilen bu marka, kaliteli et kullanımı ve özgün baharat karışımıyla öne çıkar. 2. Apikoğlu Sucukları: 100 yıllık geçmişi olan bu marka, 7-8 günlük fermantasyon süreciyle üretilen sucuklarıyla bilinir ve hem Türkiye'de hem de dünyada aynı standartlarda üretilir. 3. İkbal Sucukları: 1934'te Atatürk tarafından ismi değiştirilen bu marka, Afyon kökenli olup, restoranları ve termal tesisleriyle de tanınır. 4. Şahin Sucukları: Kayseri merkezli bu marka, 1923 yılından beri faaliyet göstermekte olup, acılı, acısız, fermente gibi çeşitli sucuk türleri üretir. 5. Coşkun Sucukları: İstanbul ve Afyon'da kendi besi çiftlikleri bulunan bu marka, "Kırmızın Adı" sloganıyla kırmızı et ürünleri sunar.