Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Demi chef, bir mutfakta belirli bir bölümde çalışan ve bu alanda uzmanlaşan aşçılar için kullanılan bir terimdir 2. "Demi Chef de Partie" olarak da bilinir ve kelime anlamı olarak "yarım şef" anlamına gelir 45.
Demi chef'in bazı görevleri:
- Malzeme takibi: Malzemelerin ön hazırlığını yapar ve stok seviyelerini kontrol eder 14.
- Yemek hazırlığı: Belirli tariflere uygun şekilde yemekleri hazırlar ve estetik bir şekilde sunar 25.
- Hijyen ve temizlik: Mutfak ve çalışma alanının hijyen kurallarına uygun olmasını sağlar 14.
- Ekip yönetimi: Diğer mutfak çalışanlarıyla işbirliği yapar ve gerektiğinde liderlik eder 25.
- Gıda güvenliği: Gıda güvenliği standartlarına riayet eder 45.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: