Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çikolatalı böğürtlen çeşitli tatlı tariflerinde kullanılarak değerlendirilebilir:
- Çikolatalı Böğürtlenli Crumble: Böğürtlen, kahverengi şeker ve damla çikolata ile karıştırılıp, üzerine soğuk tereyağı ve un karışımı olan crumble eklenerek 175 derece fırında pişirilir 1.
- Çikolatalı Böğürtlenli Strudel: Baklava yufkaları arasına böğürtlen, pudra şekeri ve damla çikolata karışımı konularak rulo şeklinde sarılır ve fırında pişirilir 2.
- Böğürtlenli Çikolatalı Parfe: Krema ve kremşanti ile karıştırılmış böğürtlen, damla çikolata ve bebe bisküvisi ile hazırlanan karışım, dondurucuda bekletilip üzerine dilediğiniz şekilde süslenerek servis edilir 3.
- Böğürtlen Soslu Supangle: Şekersiz supangle ve böğürtlen sosu ile hazırlanan hafif bir tatlı 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: