Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çikolata reyonu şu özelliklere sahip olmalıdır:
- Sıcaklık Kontrolü: Çikolata dolapları 4-6 derece arasında sabit sıcaklıkta tutulmalıdır 1.
- Raf Düzeni: Rafların fazla olması, çikolataların daha iyi görünmesini sağlar ve görsellik yaratır 1.
- Cam Kapaklar: Müşterilerin içindeki ürünleri görebilmeleri için cam kapaklar tercih edilmelidir 5.
- Hijyenik Malzemeler: Dolaplar paslanmaz çelik veya alüminyum gibi kolay temizlenebilir malzemelerden yapılmalıdır 5.
- Bölme ve Ayarlabilirlik: Et, tavuk, balık gibi farklı ürünler için bölmeler yapılmalı ve raflar ayarlanabilir olmalıdır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: