Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
"Çikolata" kitapları iki farklı içeriğe sahip olabilir:
- Rosalba Gioffre'nin "Çikolata" kitabı, çikolata ustalarının eritme ve kıvam ayarları, şekil verme ve süsleme teknikleri gibi konuları ele alır 1. Ayrıca, kakao tanelerinin Kolombiya'daki ilk uygarlıklardan günümüze uzanan yolculuğunu ve turtalar, kurabiyeler, pudingler ve içecekler gibi çeşitli çikolata tariflerini içerir 1.
- Denis Buosi ve Nicoletta Negri'nin "Çikolata Kitabı" ise çikolatanın geçmişten günümüze serüvenini, kakao bitkisinin nasıl toplandığını ve işlendiğini anlatır 2. Kitabın ilerleyen kısımlarında usta çikolata üreticisi Denis Buosi'nin bilgileri ve çikolata kalıpları hakkında bir bölüm yer alır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: