Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Chardonnay şarabı, çeşitli yemeklerle iyi bir şekilde eşleştirilebilir:
- Deniz ürünleri: Izgara deniz mahsülleri, yengeç, ıstakoz, deniz tarağı ve jumbo karides gibi 13.
- Balık: Kılıç balığı, pisi balığı, kalkan, dil balığı, fener, lüfer 1.
- Kümes hayvanları: Özellikle ızgara tavuk 13.
- Et yemekleri: Roast pork, kremalı ve tereyağlı soslarla servis edilen yemekler 23.
- Pasta: Fettuccine Alfredo, lobster mac and cheese gibi kremalı pasta çeşitleri 35.
- Sebzeler: Roasted vegetables, pesto soslu yemekler 35.
Yemek eşleştirmelerinde kişisel tercihler de önemlidir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: