Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çeşme bazlaması genellikle un, su, tuz ve maya ile hazırlanır 2. Dışı hafif çıtır, içi yumuşak bir dokuya sahiptir 2.
Çeşme Bazlama Kahvaltı restoranlarında sunulan bazlama içinde ise şu ürünler yer alır:
- Sınırsız bazlama, pişi ve gözleme 14.
- Zeytin tabağı: Siyah, yeşil ve hal hal zeytin çeşitleri 1.
- Peynir tabağı: Çeşitli taze peynirler 14.
- Kasap sucuğu, bal ve kaymak 1.
- 9 çeşit kahvaltılık meze 1.
- 36 çeşit Nurten Anne reçeli 14.
Ayrıca, bazlama arasına lor peyniri veya köy peyniri konularak da servis edilebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: