Buradasın
Çayı tatlandırmak için hangi bitkiler kullanılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Çayı tatlandırmak için çeşitli bitkiler kullanılabilir:
- Bal: Doğal ve sağlıklı bir tatlandırıcıdır 12.
- Yeşil elma veya portakal: Çayınıza dilim olarak ekleyebilirsiniz 1.
- Karanfil: Hoş bir koku sağlar ve ağız içindeki yaralara iyi gelir 1.
- Kakule: Dizanteri, astım ve bronşit gibi rahatsızlıklara şifa olur 1.
- Tarçın: Siyah çaya da eklenebilir, çayınıza farklı bir lezzet katar 13.
- Yıldız anason: Çayların içine yakışan bir tat ve koku sağlar 1.
- Taze nane: Ferahlatıcı aromasıyla çayınıza ekleyebilirsiniz 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: