Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Catering firmalarının aylık menüleri genellikle firmanın kendi iç kaynakları ve profesyonel menü planlama yöntemleri ile oluşturulur.
Menü planlama yöntemleri arasında:
- Standart Menüler: Her müşteri için aynı biçimde ve fiyatta sunulur 35.
- Seçmeli Menüler: Müşterilere farklı ana yemek, yardımcı yemek, salata ve dördüncü yemek seçenekleri sunulur 35.
- Kategorize Edilmiş Menüler: Yemekler aynı olsa da gramajları farklıdır 35.
Ayrıca, catering firmaları gıda teknikerleri ve diyetisyenler ile çalışarak menüleri oluşturur ve her gıdanın kalori miktarlarını hesaplayarak dengeli menüler hazırlar 5.
Bazı catering firmaları, dış kaynaklardan da menü örnekleri alabilir, ancak genellikle bu kaynaklar firmanın kendi iç kaynakları ve profesyonel yöntemleri ağırlıklı olarak kullanılır.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: