Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Burger King mutfakları, flame-grilled (alevde ızgara) pişirme yöntemi ile tanınır 13. Ancak, bu pişirme tekniği geleneksel açık ateş ızgarasından farklıdır.
Süreç şu şekildedir:
- Donmuş patiler: Burger King'in patileri tamamen dondurulmuş olarak gelir 3.
- Proprietary broiler: Patiler, özel olarak geliştirilmiş bir ticari broyler'da pişirilir 13. Bu broyler, üç ısıtıcıyla yiyecekleri daha hızlı pişirir ve sıcaklık ile pişirme süresini önceden programlanmış şekilde kontrol eder 1.
- Hızlı servis: Broyler, aynı anda sekiz patiyi pişirebilir, bu da mutfak personelinin hızlı bir şekilde sipariş hazırlamasını sağlar 1.
Ayrıca, Burger King menülerinde çeşitli et, tavuk, balık ve bitkisel bazlı burger seçenekleri de bulunmaktadır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: