Buradasın
Boyun eti ile hangi yemekler yapılır?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Boyun eti ile yapılabilecek bazı yemekler:
- Tas kebabı 1. Yavaş pişirilen et, sebzeler ve baharatlarla harmanlanır 1.
- Gerdan haşlama 1. Uzun süreli pişirme ile kemiklerden süzülen jelatin, yoğun ve kıvamlı bir et suyu elde edilmesini sağlar 1.
- Beef neck chili 1. Amerikan mutfağından bir yemek olup, boyun etinin uzun süreli pişirilmesiyle hazırlanır 1.
- Slow cooked beef neck stew 1. Yavaş pişirilmiş dana boyun eti yahnisi, etin yumuşacık bir dokuya kavuşmasını sağlar 1.
- Ragu alla Genovese 1. İtalyan mutfağından bir klasik olup, soğan, havuç ve kerevizle uzun süre kısık ateşte pişirilen dana boyun eti kullanılarak hazırlanır 1.
- Yalancı paça çorbası 2. Boyun etiyle yapılan bir çorba tarifidir 2.
Ayrıca, boyun etiyle güveç, etli sebze yemekleri, etli pilavlar ve makarna sosları da yapılabilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: