Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bolu'da başsağlığında hangi yemeğin yendiğine dair bilgi bulunamadı. Ancak, Bolu'da yenebilecek bazı yöresel yemekler şunlardır:
- Abant kebabı 134. Kızarmış ekmek, patlıcan, et ve kaşar peyniriyle hazırlanır 2.
- Mengen pilavı 134. Badem ve kavrulmuş mantar ile yapılan bir pilav çeşididir 2.
- Kaldırık dolması 123. Soğan ve sarımsaklı harç ile doldurulan, mısır unu ile hazırlanan bir dolmadır 2.
- Keş 234. Tuz ve yoğurt ile yapılan, çökeleğe benzeyen bir peynir çeşididir 2.
- Kedi batmaz 145. Tereyağında pişirilen kaz ciğerinin hamur haline getirilmesiyle yapılır 2.
Bolu'da yemek yenebilecek bazı mekanlar ise şunlardır:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: