Buradasın
Bıt bit çorbasının püf noktası nedir?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bıt bıt çorbasının püf noktaları şunlardır:
- Köftelerin kıvamı: Köfteleri yoğurduktan sonra bir süre buzdolabında dinlendirmek, köftelerin daha kıvamlı olmasını sağlar 3.
- Terbiyenin kesilmemesi: Terbiyenin çorbayı kesmemesi için temperleme işlemi yapılmalıdır; yani çorbadan alınan su ile terbiye yavaş yavaş karıştırılmalıdır 3.
- Tuz ekleme zamanı: Tuz, terbiye ile çorba bir kez kaynadıktan sonra eklenmelidir; aksi takdirde çorba kesilebilir 3.
- Kızartma: Köfteleri tereyağında kızartmak, çorbaya lezzet katar 34.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: