Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bistro diğer yeme-içme işletmelerinden şu özelliklerle ayrılır:
- Atmosfer: Bistrolar, resmi bir ortama sahip olmayan, rahat ve sıcak bir atmosfere sahiptir 12.
- Menü: Genellikle basit ve hızlı hazırlanabilecek yiyecek ve içecekler sunulur 13. Menü içerikleri işletmeden işletmeye değişebilir 1.
- Fiyat: Ortalama piyasa fiyatlarına yakın, orta düzeyde fiyatlar sunar 13.
- Servis Kalitesi: Servis kalitesi ortalama seviyelerdedir, yiyecek ve içeceklerin servis hızı fast-food kadar olmasa da ortalamanın üzerindedir 1.
- Giyim Zorunluluğu: Bistrolara giderken giyim-kuşama dikkat edilmesi gerekmez 23.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: