Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Baton çikolata, farklı dolgu ve aromalarla zenginleştirilmiş olabilir. İşte bazı yaygın baton çikolata çeşitleri ve içerikleri:
- Bademli sütlü çikolata: Sütlü çikolata (süttozu, şeker, kakao yağı, kakao kitlesi, emülgatör (soya lesitini), doğal vanilin aroması) ve %10 badem içerir 3.
- Fındıklı sütlü çikolata: Sütlü çikolata ve fındık içerir 4.
- Hindistan cevizli çikolata: Hindistan cevizi içerir 3.
- Fıstıklı çikolata: Fıstık içerir 4.
- Karışık baton çikolata: Farklı dolgu ve aromaların karışımını içerir 5.
Baton çikolata, değiştirilebilir iç malzeme seçeneği ile de sunulabilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: