Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Antrikot pişirme süresi, etin kalınlığına ve pişirme yöntemine göre değişir:
- Tavada antrikot: Orta kalınlıkta bir antrikot için her iki taraf da 2'şer dakika olmak üzere toplam 4-6 dakika pişirilir 125.
- Fırında antrikot: Az pişmiş için 4 dakika, orta pişmiş için 6 dakika, çok pişmiş için 10-12 dakika pişirilir 12. Kalın dilimlenmiş antrikotlar için toplam pişirme süresi 10-12 dakika ile 15-20 dakika arasında olabilir 2.
- Izgarada antrikot: Orta pişmiş için her iki taraf da 4-6 dakika pişirilir 25. Pişirme süresinin yarısında, güzel ızgara izleri oluşturmak için et 90 derece dönebilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: