Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Aşçı Yardımcısı:
- Malzeme hazırlığı: Yemek yapılacak malzemelerin hazırlanmasını sağlar 35.
- Pişirme yardımı: Yemeklerin pişirilmesi konusunda aşçılara yardımcı olur 34.
- Temizlik: Mutfak düzenini sağlar ve mutfak ekipmanlarının temizlenmesini gerçekleştirir 35.
- Sos hazırlama: Salata veya yemekler için aşçının talimatına uygun şekilde soslar hazırlar 3.
- Stok takibi: Eksik malzemelerin tespiti ve siparişlerin organize edilmesi gibi stok yönetimi yapar 5.
Garson:
- Servis: Müşterileri karşılar, masalarına yerleştirir ve siparişlerini alır 1.
- Sipariş iletimi: Mutfaktan gelen yemek siparişlerini ilgili bölümlere iletir 2.
- Müşteri hizmetleri: Yiyecek ve içecek seçiminde müşterilere yardımcı olur, şikayetleri ilgililere iletir 1.
- Temizlik: Postanın temizliğini yapar ve boşları toplar 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: