Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Amerikan kahvaltı kültürünün nereden geldiğine dair kesin bir bilgi bulunmamakla birlikte, bu kültürün oluşumunda bölgesel ve kültürel farklılıkların yanı sıra, o bölgede yetişen yiyeceklerin çeşitliliği etkili olmuştur 1.
Amerikan kahvaltı kültürüne örnek olarak şunlar verilebilir:
- Tahıl 3. Mısır, buğday veya pirinç gibi tahıllardan yapılan ve genellikle sütle servis edilen yiyecekler 3.
- Yumurta 3. Haşlama veya yağda kızartma gibi çeşitli şekillerde hazırlanan ve pastırma, sosis veya tost ile servis edilen bir yiyecek 3.
- Bagel 13. Krem peynir, füme somon veya diğer sürülebilir malzemelerle birlikte tüketilen bir ekmek türü 3.
- Krep ve waffle 3. Un, yumurta, süt ve şekerle yapılan hamur işleri 3.
- Smoothies 3. Meyve, sebze, yoğurt ve diğer malzemelerle hazırlanan içecekler 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: