Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Amerikan buttercream (Amerikan frosting) — en basit ve en yaygın kullanılan buttercream türüdür 5.
Malzemeler:
- 2 sopa (454 g) tuzsuz tereyağı, oda sıcaklığında 4;
- 8 bardak (907 g) pudra şekeri, elenmiş 4;
- 1 büyük tutam koşer tuzu 4;
- 1-3 yemek kaşığı süt, gerektiği kadar 4;
- ekstraktlar ve aromalar 4.
Hazırlanışı:
- Tereyağı, şeker ve aromaları stand mikserin kasesine koyun 4.
- Düşük hızda karıştırmaya başlayın, şeker tereyağı ile birleşene kadar 4.
- Karıştırma hızını yükseğe çıkarın ve pürüzsüz ve kabarık olana kadar çırpın, yaklaşık 2 dakika 4.
- Kıvamı sütle ayarlayın 4.
Amerikan buttercream, kek ve cupcake süslemek için idealdir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: