Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Airfryer'da suflelerin kabarması için şu yöntemler uygulanabilir:
- Yumurta beyazlarını ayrı çırpmak: Yumurta aklarını ve sarılarını ayırmadan çırpmak önemlidir 5. Yumurta aklarını ayrı bir kapta çırparak kabarık bir mereng elde edilebilir 4. Bu mereng, yavaş yavaş diğer karışıma eklendiğinde puf puf sufleler elde edilebilir 4.
- Spatula ile karıştırmak: Un ve tuz eklendikten sonra karışım spatula ile söndürmeden, alttan üste doğru nazikçe karıştırılmalıdır 5.
- Pişirme süresi: Suflelerin üzeri kabarıp sertleştiğinde pişirme işlemi durdurulmalıdır 5. Sufleler fırından çıkarıldıktan sonra söndükleri için fazla pişirmemeye dikkat edilmelidir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: