Buradasın
Market sütlük reyonları nasıl olmalı?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Market sütlük reyonları şu şekilde olmalıdır:
- Soğutma Sistemi: Statik veya dinamik soğutma sistemi ile çalışmalı, soğutma serpantinleri üst kısımda bulunmalıdır 2.
- Sıcaklık Kontrolü: Ürünlerin türüne göre ayarlanabilen hassas bir sıcaklık kontrol sistemine sahip olmalıdır 2.
- Nem Kontrolü: Bazı reyonlarda nem seviyesini kontrol edebilen bir sistem bulunmalıdır 2.
- Aydınlatma: LED aydınlatma ile donatılmış olmalı, ürünlerin çekici görünmesini sağlamalıdır 24.
- Raflar: Ayarlanabilir veya statik raflar olmalı, ürünlerin kolayca sergilenebilmesine olanak tanımalıdır 2.
- Camlar: Temperli camlar kullanılmalı, ürünlerin net bir şekilde görülebilmesi sağlanmalıdır 2.
- Kapılar: Kayar veya menteşeli kapılar olmalı, kullanımı kolay olmalıdır 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: