Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Fümeleme için kullanılan bazı talaş türleri:
- Kızıl ağaç 1. Hafif ve doğal olarak tatlı bir tadı vardır, balık, kümes hayvanları ve beyaz etlerle eşleştirilir 1.
- Elma ağacı 12. Meyveli ve tatlı bir türdür, et, peynir ve sebze fümelerinde kullanılır 12.
- Ceviz ağacı 1. Kırmızı et, özellikle kaburgalar için ideal, güçlü ve farklı bir tadı vardır 1.
- Meşe ağacı 124. Büyük et kesimlerinde kullanılır, uzun sürede pişen etler için uygundur 124.
- Kiraz ağacı 12. En iyi kırmızı et ve yağlı etler için uygundur, diğer ağaçlarla karıştırılarak da kullanılabilir 12.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: