Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
ETA Muhasebe Programı'nda banka entegrasyonu aşağıdaki adımlarla gerçekleştirilir:
- Enstelasyon İşlemleri: ETA:V.8-SQL programının ana makineye kurulumu yapılır ve enstelasyon ekranı açılır 1. Set ve ürün numaraları girilir ve tek kullanıcılı kurulum yapılıyorsa işlem tamamlanır 1.
- Banka Modülü Kurulumu: Banka modülü etkinleştirilir ve "Banka Kartı/Yeni Kart" bölümünden banka kartı tanımlanır 1. Hesap kodu ve hesap adı bilgileri yazılır, banka kodları ve şube kodları listeden seçilir 1.
- Fiş Tanımlamaları: Banka hareketlerine ait fiş tanımlamaları yapılır 1. Bunun için "Banka Modülü/Servis/Sabit Tanımlar/Saha Tanımları" bölümüne girilir ve ilgili fiş tipi seçilerek istenen veya istenmeyen alanlar belirlenir 1.
- Banka Fişi Girişi: "Banka Hareket Fişi/Yeni Fiş" bölümünden banka hareket fişi girilir 1. Fişte, fiş tarihi, evrak numarası, hesap kodu gibi üst başlık bilgileri ve kalem bilgileri doldurulur 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: