• Buradasın

    E-bildirgede şifre tanımlama ne zaman yapılır?

    Yazeka

    Arama sonuçlarına göre oluşturuldu

    E-bildirge şifresi tanımlama, işyerinin işyeri tescil işlemi tamamlandıktan sonra yapılır 13.
    5 kaynaktan alınan bilgiyle göre:
  • Konuyla ilgili materyaller

    E-bildirge giriş nasıl yapılır?
    E-bildirge girişine aşağıdaki adımları izleyerek ulaşabilirsiniz: 1. SGK'nın resmi web sitesine gidin ve "e-SGK" menüsünden "e-Bildirge" sistemini seçin. 2. Açılan sayfada "Giriş" butonuna basın. 3. E-bildirge başvurusu sonucunda verilen kullanıcı adı, iş yeri şifresi ve sistem şifresini ilgili alanlara girin. Eğer bu bilgileri bilmiyorsanız, bağlı bulunduğunuz SGK İl Müdürlüğüne gidip başvuru formu doldurup teslim etmeniz gerekmektedir.
    E-bildirge giriş nasıl yapılır?
    SGK e-bildirge şifre onayı ne zaman yapılır?
    SGK e-bildirge şifre onayı, SGK işyeri tescil başvurusu aşamasında, e-devlet üzerinden yapılır.
    SGK e-bildirge şifre onayı ne zaman yapılır?
    E bildirge şifresi nasıl aktif edilir?
    E-Bildirge şifresi aktif etmek için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir: 1. İşyeri Tescil Başvurusu: E-SGK İşyeri Tescil Uygulaması üzerinden işyeri tescil işlemini başlatın ve e-bildirge kullanıcı tanımlaması yapın. 2. Gerekli Evrakların Yüklenmesi: Tescil başvurusunda ihtiyaç duyulan belgeleri sisteme yükleyin. 3. SGK Şifre Onayı: Tescil işlemi onaylandıktan sonra, işyerinde yetkili olarak tanımlanan kişiler e-Devlet üzerinden "E-Bildirge Başvuru Yetkili Onay" menüsüne giriş yaparak kendi T.C. kimlik numarası ve e-Devlet şifresi ile onay vermelidir. İnternetten başvuru yapmak için ayrıca şu adımları izlemek gerekir: 1. e-Devlet sistemine giriş yapın. 2. Kurumlar bölümünden Sosyal Güvenlik Kurumu'nu seçin. 3. Hizmetler kısmında yer alan "e-SGK Şifre" hizmetine tıklayın. 4. Kimlik doğrulaması yapıldıktan sonra gerekli ekran belirir ve şifre oluşturma işlemi tamamlanır.
    E bildirge şifresi nasıl aktif edilir?
    E bildirge onayı nasıl yapılır?
    E-Bildirge onayı şu adımlarla yapılır: 1. İşyeri Tescil Başvurusu: E-SGK İşyeri Tescil Uygulaması üzerinden işyeri tescil işlemini başlatın ve e-bildirge kullanıcı tanımlaması yapın. 2. Gerekli Evrakların Yüklenmesi: Tescil başvurusunda ihtiyaç duyulan belgeleri sisteme yükleyin. 3. SGK Şifre Yetkili Onayı: Tescil işlemi onaylandıktan sonra, işyerinde yetkili olarak tanımlanan kişiler e-Devlet üzerinden E-Bildirge Başvuru Yetkili Onay menüsüne giriş yapmalıdır. 4. Onay İşlemi: Her yetkili, kendi T.C. kimlik numarası ve e-Devlet şifresi ile sözleşmeyi onaylamalıdır. Onay işlemleri tamamlanmasına rağmen şifre oluşmazsa, bağlı bulunduğunuz Sosyal Güvenlik Merkezi ile iletişime geçmeniz gerekir.
    E bildirge onayı nasıl yapılır?
    E-devletten e-bildirgeye nasıl giriş yapılır?
    E-Devlet üzerinden e-bildirgeye giriş yapmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir: 1. SGK'nın resmi web sitesine giriş yapın. 2. Site içerisindeki "E-SGK" bağlantısına tıklayın. 3. Çıkan ekrandaki "Diğer Uygulamalar" sekmesinin üzerine tıklayın. 4. "Diğer Uygulamalar" ekranı içinde yer alan "E-SGK Şifre" butonuna tıklayın. 5. Bu alanda yer alan giriş bölümü içerisine T.C. kimlik numarası ve e-devlet şifresi girilerek portala güvenli giriş yapılır. E-Bildirge şifresi, daha önce SGK'ya başvuru yapılarak alınmış olmalıdır.
    E-devletten e-bildirgeye nasıl giriş yapılır?
    E-bildirge v2 nasıl kullanılır?
    E-Bildirge v2 sistemini kullanmak için aşağıdaki adımları izlemek gerekmektedir: 1. Kullanıcı Girişi: E-Bildirge v2 uygulamasına, eski e-bildirge kullanıcı adı, sistem şifresi ve işyeri şifresi ile giriş yapılır. 2. Menü Seçimi: Ana ekranda yer alan "Aylık Prim Hizmet Belgesi Girişi" menüsü seçilir. 3. Dönem ve Ay Seçimi: Tahakkuk yıl/ay kısmında bildirge verilecek dönem ve ay seçilir ve "Bilgileri Getir" denir. 4. Belge Mahiyeti ve Türü: Belge mahiyeti, belge türü ve tahakkuk nedeni kısımlarında ilgili bölümler seçilir. 5. Kanun Numarası: Yararlanılan kanun teşvik numarası yazılır, teşvik yoksa "Kanun Numarası Yok" kısmı seçilir. 6. T.C. Kimlik Numarası Sorgulama: Sigortalının T.C. numarası yazıldıktan sonra T.C. ile sorgu yapılır. 7. Bilgilerin Doldurulması: Prim gün sayısı, eksik gün, prim, ücret, ikramiye ve diğer gerekli bilgiler doldurulur. 8. Onay ve Gönderme: "Onay Ekranına Geç" ve ardından "Onayla" denilerek bildirge giriş işlemi tamamlanır. Ayrıca, XML formatında hazırlanmış aylık prim ve hizmet belgelerini toplu olarak yüklemek de mümkündür.
    E-bildirge v2 nasıl kullanılır?
    E-bildirge şifre onayı yapılmazsa ne zaman onaylanır?
    E-bildirge şifre onayı yapılmazsa, sözleşme onayı tüm yetkililer tarafından tamamlanana kadar şifre oluşumu gerçekleşmez.
    E-bildirge şifre onayı yapılmazsa ne zaman onaylanır?