Banko eti (dana incik) pişirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1. Marine Etme: Etinizin daha yumuşak olması için kekik, karabiber, biberiye ve zeytinyağı karışımını ete yedirin ve 3 saat dinlendirin. 2. Mühürleme: Düdüklü tencerede biraz zeytinyağı kızdırıp etinizi 10-15 dakika çevirin. 3. Sebzeleri Ekleme: Dilimlenmiş kuru soğan, domates, yeşil taze soğan, maydanoz ve dereotunu ete ekleyin ve 2-3 dakika kavurun. 4. Pişirme: Etin üstünü 3 parmak geçecek kadar su ilave edin, tuz, karabiber, kekik ve biberiye ekleyin, tencerenin kapağını kapatın ve 1 saat pişirin. 5. Fırında Kızartma: Et piştikten sonra fırında 5 dakika kızartarak üzerinin kızarmasını sağlayabilirsiniz. Alternatif olarak, sebzeleri ve banko etini çelik tencerede, üzerlerini 2 parmak geçecek kadar su koyarak 3 saat pişirebilirsiniz. Banko etini çok pişirmemeye özen gösterin, çıkarıp dinlendirin.