Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Tek kullanımlık kolluk, hijyen gerektiren birçok alanda kullanılır ve şu amaçlara hizmet eder:
- Enfeksiyon riskini azaltma 15. Sağlık kuruluşlarında, hasta bakımında ve örnek toplama işlemlerinde enfeksiyon riskini minimize eder 3.
- Gıda güvenliğini sağlama 23. Gıda üretim ve servis sektörlerinde, gıda ile doğrudan temas eden çalışanların kıyafetlerinin kirlenmesini önler 23.
- Kimyasal ve sıvı koruması 4. Endüstriyel sektörlerde, kimyasal maddelerle çalışırken veya tozlu ortamlarda işçilerin kollarını korur 24.
- Alerjik reaksiyonlardan koruma 1. Kol ile kimyasal maddeler arasında bariyer oluşturarak yan etkileri önler 1.
Tek kullanımlık kolluklar, genellikle polietilen, polipropilen, nonwoven kumaş veya kağıt hamurundan üretilir 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: