Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Protein tozunun ömrü, türüne ve saklama koşullarına bağlı olarak genellikle 12 ila 24 ay arasında değişir 12.
- Peynir altı suyu proteini: Normal depolama koşullarında (oda sıcaklığı ve düşük nem) 12 ila 18 ay dayanabilir 2.
- Bitki bazlı protein: İçerik ve koruyucu maddelere bağlı olarak 12 ila 18 ay, bazen iki yıla kadar saklanabilir 2.
Protein tozu, serin, kuru ve güneş ışığından uzak bir yerde, hava geçirmez bir kapta saklanmalıdır 45. Aksi takdirde, toz son kullanma tarihi aralığında olsa bile daha hızlı bozulabilir 2.
Son kullanma tarihi geçmiş protein tozları, besin değerlerinde azalma ve potansiyel sağlık riskleri taşıyabilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: