Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Mutfakta tehlikeli olarak kabul edilen bazı böcek türleri şunlardır:
- Hamam böceği 24. Gıda ürünlerini kirletebilir, gıda kaybına neden olabilir ve alerjik reaksiyonlara yol açabilir 24.
- Güve 25. Larvaları kuru gıda ürünlerini bozabilir, hijyen sorunlarına neden olabilir ve diğer alanlara yayılabilir 25.
- Un biti 15. Un ve tahıl ürünlerinde görülür, ürünleri kirletebilir ve kötü koku oluşturabilir 15.
- Ekşilik böceği 3. Kurutulmuş meyve ve sebzelerde, baharatlarda görülebilir, aflatoksin taşıyabilir 3.
- Buğday, pirinç ve mısır bitleri 3. Hububat ve mamullerinde zarar yapar, tanelerin çimlenme yeteneğini yitirmesine yol açar 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: