Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Hijyenik geçiş sistemi, gıda üretim tesislerinde ve diğer alanlarda, çalışanların, ziyaretçilerin ve malzemelerin giriş-çıkışlarında hijyenik koşulların korunmasını sağlamak amacıyla uygulanan bir dizi önlemi kapsar 1.
Bu önlemler arasında şunlar yer alır:
- El yıkama istasyonları ve el dezenfeksiyonu 13. Personelin ellerini yıkaması ve dezenfekte etmesi için gerekli olanaklar 1.
- Hijyenik kıyafet ve ekipmanlar 1. Personelin giydiği özel koruyucu ekipmanlar 1.
- Ayakkabı dezenfeksiyonu 1. Personelin ayakkabılarının altındaki kiri ve mikroorganizmaları temizlemeye yardımcı olan istasyonlar 1.
- Hava filtreleme sistemleri 1. Üretim alanlarına temiz hava sağlamak ve mikrobiyal kontaminasyon riskini minimize etmek için kullanılan sistemler 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: