Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Ambalajlı sular, tüketicilerin sağlığını korumak amacıyla denetlenir 13. Bu denetimler şu nedenlerle yapılır:
- Hijyen ve güvenlik: Kaynak ve şişeleme sürecinin her aşamasında suyun mikrobiyolojik olarak güvenli olduğundan emin olmak için düzenli testler yapılır 1.
- Kirleticilerden arınma: Su kaynaklarının pestisitler, patojenik bakteriler veya toksik metaller gibi kirleticilerden arındırılmış olmasını sağlamak 1.
- Mevzuata uygunluk: Üretim süreçlerinin gıda güvenliği yönetmeliklerine ve iyi endüstri uygulamalarına uygun olmasını kontrol etmek 13.
- Kalite kontrolü: Suyun kalitesinin ve bütünlüğünün bozulmadığını doğrulamak 2.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: