Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Standart peçete katlama için aşağıdaki yöntemlerden biri kullanılabilir:
- Düz Yelpaze Katlama: Peçeteyi uzunlamasına ikiye katlayın 1. Peçetenin alt kenarından başlayarak yarısına kadar akordeon yapın 1. Daha sonra peçeteyi ikiye katlayarak pileli kısmı dışarıda bırakın 1. Pilesiz kenarları üst köşelerinden çapraz olarak pileli bölüme kadar katlayın 1. Peçeteyi tabağa yerleştirip yelpaze formu verin 1.
- Elmas Katlama: Peçeteyi ters olarak masanın üzerine koyun 2. Önce yukarıdan aşağıya doğru ortadan katlayın, sonra soldan sağa doğru katlayın 2. En üstteki katı, sağ alt köşesi sol üst köşeye gelecek şekilde katlayın 2. İkinci katı da aynı şekilde arkaya doğru katlayın, ancak son katlamayı tam yapmayın, havada kalsın 2.
Bu katlama yöntemleri, peçetenin türüne ve kullanım amacına göre değişiklik gösterebilir.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: