Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Portakalın en iyi şekilde sıkılması için birkaç yöntem bulunmaktadır:
- Elde Sıkma: Portakalı yumuşatmak için biraz yuvarlayın, ortadan ikiye kesin ve her yarısını elinizle sıkın 12.
- Sıkma Aparatı (Portakal Sıkacağı): Portakalı yıkayın, ikiye kesin ve sıkacağın içine yerleştirip aparatı kullanarak sıkın 12.
- Blender Kullanarak Sıkma: Portakalları soyun ve dilimleyin, ardından blenderda birkaç saniye çırpın ve karışımı süzgeçten geçirerek posasını ayırın 1.
- Mikser Kullanarak Sıkma: Portakalları dilimleyin, mikserin içine koyun ve karıştırın, elde edilen karışımı süzgeçten geçirin 1.
Portakal suyunu taze tüketmek, besin değerlerini korumak açısından önemlidir 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: