Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Masat çeşitleri:
- Çelik masatlar 12. Genellikle 62 HRC sertliğindeki çelikten yapılır, dayanıklı ve uzun ömürlüdür 12.
- Seramik masatlar 12. Bıçakları hızlı keskinleştirir ancak sürekli kullanım gerektirir ve keskinlik kısa ömürlüdür 12.
- Elmas kaplamalı masatlar 12. Sert elmas taneleri sayesinde bıçak keskinliğinde büyük artış sağlar, ancak elmaslar parçalanabilir 12.
- Deri masatlar 12. Bıçaklarda ustura keskinliği kazanmak için kullanılır, vaketa tarzı derilerden yapılır 12.
- Bileme taşları 13. Körlenmiş bıçakları keskinleştirmek için kullanılır, çok keskin sonuçlar elde edilir ancak kullanımı ustalık gerektirir 13.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: