Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Kahve makinesi için en iyi su, düşük mineral içeriğine sahip, nötr pH seviyesine sahip filtrelenmiş su olarak kabul edilir 12.
Özellikler:
- Klor: Klorlu su, kahvenin tadını bozar 15.
- Sertlik: Sert su, kahvenin acı olmasına neden olabilir ve makinede kireç birikmesine yol açabilir 12.
- pH Değeri: 6,5 ile 7,5 arasında olmalıdır 12.
- TDS (Toplam Çözünmüş Madde): 75-250 mg/L arasında olmalıdır 1.
Önerilen su türleri:
- Filtrelenmiş su: Klor ve diğer kimyasalları büyük oranda azaltır 12.
- Şişelenmiş su: Düşük mineral içeriğine sahip, saf sular tercih edilmelidir 12.
Kaçınılması gereken su türleri:
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: