Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Bakır bardağın iyisinin nasıl anlaşılacağına dair bazı bilgiler:
- Kalınlık 12. Bakır tencere ve tavalarda kalınlık, kaliteyi ve kullanım ömrünü etkiler; ince bakır ürünler ısıyı eşit yayamaz ve yemekler tencereye yapışabilir 1.
- El işçiliği 12. El dövmesi bakır ürünler, makine ile üretilenlere göre daha kaliteli kabul edilir 2.
- Kaplama 13. Dışı nikel kaplı bakır ürünler kararmaz 14. Kaplama bakır ürünlerde, kaplamanın altında bakır olup olmadığını anlamak için ürünün görünmeyen bir yerine çizik atılabilir 13.
- Saflık 5. Saf bakır, içine başka metal karıştırılmamış %100 bakırdır ve genellikle saflık yüzdesi olarak ifade edilir 5.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: