Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Atık yağdan mum üretimi için aşağıdaki adımlar izlenebilir:
- Yağ Süzme: Kavrulan kıymadan çıkan atık yağı, tülbent yardımıyla ayrı bir kaba süzün 1.
- Kaynatma: Yağı, defne yaprakları ile birlikte bir tencerede 35-40 dakika kaynatın 1.
- Soğutma: Karışımı soğumaya bırakın 1.
- Kalıba Dökme: Soğuyan sıvıyı, mum kalıplarına dökün 14.
- Fitil Ekleme: Fitili kalıpların ortasına yerleştirin 24.
- Esans Ekleme: İsteğe göre doğal esanslar ekleyin 14.
- Soğutma: Mumu, iki gün boyunca soğutucu dolaplarda bekletin 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: