Altın kesesi (krep bohça) yapmak için gerekli malzemeler: Krep için: 1 su bardağı süt; 3-4 yemek kaşığı toz şeker; 1 yumurta; 6 yemek kaşığı un; 2 yemek kaşığı kakao. Krema için: Damla çikolatalı muhallebi veya istenilen türde bir krema, puding, cremòle; İç malzemesi olarak damla çikolata, ceviz, fındık, fıstık veya çok ufak doğranmış incir, meyve. Yapılışı: 1. Krep hamuru hazırlama: Tüm krep malzemelerini güzelce çırpın. 2. Pişirme: Kızgın krep tavasına karışımdan 3 yemek kaşığı döküp, tavanın tersi ile daire şeklinde yayın ve önlü arkalı pişirin. 3. Doldurma: Pişen krepin içine kremayı ve diğer malzemeleri koyun, fazla doldurmayın. 4. Yapıştırma: Krepin iki ucunu parmak uçlarınızla yapıştırın, sıcak hamur kolaylıkla yapışacaktır. 5. Servis: Üzerine 1 tatlı kaşığı krema koyup hemen servis edebilirsiniz. Alternatif olarak, altın kesesi tarifi için şu malzemeler de kullanılabilir: 2 yumurta; 2 yemek kaşığı şeker; 1 tatlı kaşığı tahin; 2 yemek kaşığı kakao; 4,5 yemek kaşığı un; 1 su bardağı süt. Kreması için ise şu malzemeler gereklidir: 2 su bardağı süt; 5 yemek kaşığı un; 1 su bardağı şeker; 50 gram tereyağı; 1 paket krem şanti. Krep hamurunu hazırlayıp tavayı yağladıktan sonra, karışımdan ince bir kat olacak şekilde dökerek pişirebilirsiniz.