Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Agro Life gübrenin ne zaman atılması gerektiği, gübrenin kullanılacağı bitkiye ve uygulama yöntemine göre değişiklik gösterir:
- Meyve ağaçları: Çiçekten önce, damla sulama ile 2-3 uygulama yapılır 1. Yapraktan uygulama için 100 litre suya 3-4 lt/da dozunda kullanılır 1.
- Bağ: Çiçekten önce, damla sulama ile 2-3 uygulama yapılır 1. Yapraktan uygulama için 100 litre suya 2-3 lt/da dozunda kullanılır 1.
- Açık alan bitkileri (sebze): Çiçeklenmeden önce 10-15 gün arayla sulama suyu ile veya yapraktan 100 litre suya 2-3 lt/da dozunda uygulanır 1.
- Sera bitkileri: Şaşırtmadan itibaren 15 gün arayla, damla sulama ile veya yapraktan 100 litre suya 1,5-2 lt/da dozunda uygulanır 1.
- Narenciye: Çiçekten önce, damla sulama ile 2-3 uygulama yapılır 1. Yapraktan uygulama için 100 litre suya 3-4 lt/da dozunda kullanılır 1.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: