Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
MEB RAM modülüne girebilecek kişiler:
- Okul yöneticileri, öğretmenler ve rehberlik öğretmenleri 4. Hizmet içi eğitim faaliyetleri ve bireysel/grup veri girişleri için modül kullanılabilir 4.
- Eğitim kurumu müdürleri 4. Okulda verilen rehberlik hizmetlerinin raporunu görüntüleme ve bazı formları onaylama yetkisine sahiptir 4.
- RAM müdürleri 4. RAM rehberlik hizmetleri bölümünün verdiği rehberlik hizmetlerinin verilerini görüntüleyebilir ve eğitsel değerlendirme istek formlarını inceleyebilir 4.
- İlçe ve il milli eğitim müdürleri 4. Okul/kurumlar tarafından verilen rehberlik hizmetlerinin raporlarını farklı seviyelerde görüntüleyebilir 4.
- Bakanlık 4. Sınıf, şube, okul, ilçe, RAM, il ve ülke genelindeki rehberlik hizmetlerinin raporlarını inceleyebilir 4.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: