Buradasın
Anadolu Üniversitesi gastronomi ve mutfak sanatları hangi dersler var?
Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Anadolu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nde aşağıdaki dersler bulunmaktadır:
- Teorik Dersler: Genel İşletme, Pazarlama, Muhasebe, İşletme Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, İletişim, Halkla İlişkiler, İş Hukuku, Girişimcilik 12.
- Uygulamalı Dersler: Gastronomi Tarihi, Türk Mutfak Kültürü, Osmanlı Mutfağı, Uluslararası Mutfaklarda öne çıkan ülkelerin mutfak kültürleri 12.
- Seçmeli Yabancı Dil Dersleri: İngilizce, Fransızca, İtalyanca 12.
- Sanat ve Estetik Dersleri: Sanat Felsefesi, Estetik ve Yaratıcılık 12.
Ayrıca, staj ve proje çalışmaları da programın önemli bileşenlerindendir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: