Yazeka
Arama sonuçlarına göre oluşturuldu
Öğrencilerin çalışabileceği durumlar:
- Kampüs içi çalışma 4. Eğitim dönemi boyunca kampüs içinde haftada 20 saate varan çalışma imkânı vardır 4. Ara tatil dönemlerinde ise çalışma izni haftada 40 saate kadar çıkabilir 4.
- Müfredata dayalı uygulamalı eğitim (CPT) 23. Bu, öğrencinin programının bir parçası olan staj, saha çalışması veya iş eğitimi gibi müfredata bağlı çalışma hakkını ifade eder 23.
- İsteğe bağlı uygulamalı eğitim (OPT) 12. Bu program, öğrencinin eğitim gördüğü alanda sahip olduğu çalışma hakkıdır 5. OPT, öğrencilere lisans programlarından sonra 12 ila 36 aylık bir çalışma izni sunar 1.
- Uzatılmış STEM isteğe bağlı uygulamalı eğitim (STEM OPT) 12. Bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik (STEM) alanlarından mezun olanlar için 24 ay ek süre tanınır 12.
Çalışma hakkı, öğrencinin vize statüsüne ve eğitim durumuna bağlı olarak değişebilir. Daha fazla bilgi için okulunuzun uluslararası ofisi veya bir göçmenlik uzmanına danışılması önerilir 3.
5 kaynaktan alınan bilgiyle göre: