Buradasın
Afyonkarahisar Dinar İlçesinde Öğrencilerin Güvenlik Güçlerine Destek Projesi
youtube.com/watch?v=AO9vEM4P2esYapay zekadan makale özeti
- Kısa
- Ayrıntılı
- Bu video, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde Fatih Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı bir haber sunumudur. Öğrenciler, 12 Mart İstiklal Marşı'nın 95. yıldönümü dolayısıyla Güneydoğu'da operasyonlarda kahramanca mücadele veren güvenlik güçlerine manevi destek amaçlı bir proje gerçekleştirdiler.
- Videoda, öğrenciler farklı noktalarda mısra mısra İstiklal Marşı'nı seslendirdiler. "İstikbalimizin dilinden mısra mısra destan" isimli videoda, Sur, Cizre ve Silopi'de görev yapan polis ve asker ağabeylerine destek oldular. Video, İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy'un "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" sözüyle son buldu.
- 00:02Afyonkarahisar'da Öğrencilerin Güvenlik Güçlerine Destek Projesi
- Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde öğrenciler, 12 Mart İstiklal Marşı'nın 95. yıldönümü dolayısıyla Sur, Cizre ve Silopi'de operasyonlarda kahramanca mücadele veren güvenlik güçlerine manevi destek amaçlı bir proje hazırladı.
- Öğrenciler, İstiklal Marşı'nı farklı noktalarda mısra mısra okuyarak polis ve asker abilerine destek oldu.
- "İstikbalimizin Dilinden Mısra Mısra Destan" isimli videoyla Güneydoğu'da kahramanca mücadele veren asker ve polise destek oldular.
- 00:49Video İçeriği ve Etkisi
- Dinar ilçesi Fatih Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı video oldukça beğeni topladı.
- Farklı noktalarda duran öğrenciler mısra mısra İstiklal Marşı'nı seslendirdi.
- Video, İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy'un "Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" sözüyle son bulan ve Silopi, Sur ve Cizre'de görev yapan polis ve asker ağabeylerine destek olan küçük yüreklerin çabasını yansıtmaktadır.